Cégadatok ::::.

service description:

Árufuvarozás, szállítás, nemzetközi spedíció, légi száílltás, folyami szállítás, hajón történő áruszállítás, közlekedési logisztika, vámolás, nemzetközi spedíció és közlekedési, vasúti közlekedés, tengeri közlekedés.

Ma, a távolság nem jelent problémát. Ahogy az üzleti partnerek közeledtek egymáshoz a modern kommunikációs eszközök segítségével, úgy egyre nagyobb szükség van a logisztikára, ami építi az üzleti kapcsolatokat. A minőség igénye is nő, de a minőség egyre kevésbé látható. A profizmus már nem az egyetlen előfeltétel, a személyes kapcsolat a partnerek között az alapja a sikeres együttműködésnek.

Fiatal csapatunk arra törekszik, hogy minél nagyobb szakmai tapasztalattal tökéletes munkát végezzen.
A szakmai tapasztalat alatt a felelősséget, a rugalmasságot és a nyitottságot értjük. Mindenfajta együttműködés, hosszú és stabil üzleti és személyes kapcsolat a bizalmon alapul.

A legfontosabb dolog az, hogy megtaláljuk a módját, hogy a legjobb közlekedési szükségleteket ügyfeleinknek lehetővé tegyük.

További elérhetőségek:

  • Kancelarija na Aerodromu:
    Tel.: 011/228-6163, 
  • Tel.: 011/2097-192, 

az ön képei:áru fuvarozás nemzetközi és belföldi forgalomban
árú szállítás hajóval
árú szállítása a belföldi közlekedésben
áruszállítás kamionnal
Cégadatok ::::.

service description:

Cégünk 1992. óta létezik, Szabadkai székhelyel.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy állandó kapcsolatban legyünk ügyfeleinkkel. Munkatársaink emberi és szakmai felkészültsége biztosítja, hogy partnereinket folyamatosan tudjuk tájékoztatni a kapcsolatfelvételtöl az áru leszállításáig a fuvarozás menetéröl, az út során felmerülo esetleges problémákról, azok megoldásáról, új szolgáltatásainkról, fejlesztési terveinkröl. Gépjarmüveink nyomkövető rendszerel vannak ellátva, igy partnereink is nyomon követhetik az árújuk utvonalát. Gépkocsivezetőink jól képzettek, sok éves gyakorlati tapasztalattal és vámkezelési ismeretekkel rendelkeznek.

Ez garanciát jelent megrendelőink szemében arra, hogy az általuk ránk bízott áru, a szükséges okmányokkal együtt, időben, hiánytalanul és a feladott minöségben érkezzen célhoz. Megrendelőink nagy része az évek során állandó partnerünkké vált, ami számunkra nagy öröm, és eddigi munkánk megerősítését jelenti.

az ön képei:

árú szállítása a belföldi közlekedésben
árúszállítás tehergépkocsival
belső és nemzetközi szállítás
fuvarszervezés
nemzetközi szállitás
Cégadatok ::::.
Bolmanska 4
Szabadka, 24000
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Cégadatok ::::.
Bulevar Vojvode Mišića 14
Beograd, 11000
Szerbia
Tel.: 011/ 265 53 53
Fax: 011/ 265 56 34
Térképen

service description:

Cégadatok ::::.
Toše Jovanovića 7
Beograd, 11000
Szerbia
Tel.: 011/754-77-83
Térképen

service description:

Facebook