| Találatok:6
Cégadatok ::::.
Nikole Kujunđića 6.
Szabadka, 24000
Szerbia
Tel.: 024/53-37-37
Fax: 024/532-890
Térképen

Márka:

  • Google

service description:

Kik vagyunk?

On-line és Internetmarketinggel, valamint webfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás.
Mi, a Novamedia tulajdonosai többéves informatikai, internet- és telemarketinges tapasztalattal rendelkezünk, és úgy döntöttünk, hogy egy nemzetközi szinten is sikeresen működő modellt Szerbiában is megvalósítunk.
A Novamedia D.O.O. célja


A szerbiai vállalkozásokat megismertetni az internet nyújtotta lehetőségekkel, segíteni azok kihasználásában, és hozzájárulni az ügyfelek megtalálhatóságához, ismertségük növeléséhez és ezáltal magasabb profitjához.
A Novamedia értékteremtő szolgáltatásai révén hozzájárul ahhoz, hogy Szerbia, a szerbiai cégek és vállalkozások közelebb kerüljenek a világhoz.


További elérhetőségek:

az ön képei:

Google

Google AdWords
Internet
Internetmarketing
On-line marketing
regisztráció országos cégadatbázisban
SEO marketing
Web design
Cégadatok ::::.

Beograd, 11000
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Cégadatok ::::.
Banatska 83v/10
Beograd, 11080
Szerbia
Tel.: 064/908 17 11
Térképen

service description:

az ön képei:


optimalizáció
SEO
SEO marketing
SEO optimizacijo
Cégadatok ::::.
Arpadova
Zenta, 24400
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Cégadatok ::::.

service description:

A TippNet Kft. szabadkai bejegyzésű cég, melynek tevékenységi köreit az informatikai szolgáltatások gyűjtőnévvel határoztuk meg. A céget Miskloczi József, helyi vállalkozó alapította 1996-ban.

Kezdetben a cég a BBS hálózattal, karbantartással és műszaki segélynyújtással, valamint programfejlesztéssel foglakozott.

Az Internet térhódításával a cég a BBS-ről áttért az Internetes hálózatokra és rögtön nagy sikereket könyvelhetett el szabadkai viszonylatban. Ugyanebben az időben bővítettük ki tevékenységi köreinket a hardware árusítással, a hálózatok telepítésével és karbantartásával, honlapok készítésével és oktatással.

nternet szolgáltatás

* Magánszemélyek csatlakoztatása (Dial-Up, Wireless)
* Jogi személyek csatlakoztatása (Dial-Up, Wireless, ISDN vagy bérelt vonalon)
* Web-oldalak készítése és működtetése
* FTP-szerver az előfizetőink részére
* Email-ek kiosztása

* Előnyjogok és kedvezmények biztosítása előfizetőinkek

Cégünk tevékenységében kiemelt helyet foglal el az Internet terjesztés. Ezáltal felhasználóink számára elérhetővé vált az Internet, és csatlakozhattak a Cyber tér népes táborába.
Az Internet terjesztés (Internet providing) más tevékenységeket is magába foglal: Web-oldalakat készítünk, WWW virtuális szervereket kreálunk. Felhasználóink az FTP szerverünkön ftp.tippnet.rs megtalálhatják a legújabb programváltozatokat, drivereket, Internet kellékeket s más érdekes file-okat.
A TippNet 1997. novemberében indította el ezen terjesztői tevékenységét. Az elmúlt időszakban igen sokat fáradoztunk azon, hogy Szabadkát és lakosságát bekapcsoljuk az információs forradalomba. Bővülő előfizetőink számát tekintve és a visszajelzéseket elemezve, büszkén valljuk, hogy eddigi munkánk sikeres volt.
| Találatok:6

Facebook