Cégadatok ::::.
Milovana Glišića 5
Újvidék, 21000
Szerbia
Tel.: 063/507-269
Fax: 021/500-345
Térképen

További kategóriák:

Márka:

  • MobilSistemi

service description:

A "MobilSistemi" d.o.o. tevékenysége:
1. öko-szanitáris rendszerek, konténerek, moduláris objektumok, mobil kerítések, csapok és zuhanyzók bérbeadása, karbantartása és árusítása
2. konténerek - moduláris obkejtumok gyártása szendvicspanel poliuretán töltéssel, csapok, zuhanyzók, kazánházak.

A "MobilSistemi" BÉRBE ADJA:
- mobil WC, WC kabinok
- VIP mobil WC, VIP WC kabin
- mobil WC speciális szükségletű emberek részére
- mobil zuhany
- zuhanyfülke
- szanitáris-, lakó-, építőipari-, irodai-, portás-, tároló-, BackStage konténerek, valamint szolgáltatást nyújtó létesítmények: üzletek, műhelyek, mázsaházak, stb.
- mobil építőipari kerítések
- anti-climbing kerítések
- mobil piszoárok
- csapok
- zuhanyok

Mindezt kibérelhetik órára, napra, hétre, hónapra, évre vagy többre... Tudniuk kell, hogy mire van szükségük, mekkora mennyiségre, mennyi időre szeretnék igénybe venni a kölcsönzést, valamint a szállítás idejét és helyét. Bővebben a www.mobilsistemi.co.rs vagy a www.pi-pi.rs

A "MobilSistemi" a bérbeadás mellett konténerek GYÁRTÁSÁT is végzi az Önök szükségletei, igényei szerint. Szanitáris, lakó, irodai, építőipari, portás, raktár, BackStage konténereket tudunk gyártani standard, 6mx2,4m dimenzióban, illetve az önök által igényelt méretben. A konténereket össze is lehet kapcsolni, így komplekszumokat létesíthetünk, úgy, hogy akár 1000m²-nél is nagyobb lehet a területe.

ÖSSZE- ÉS SZÉTSZERELHETŐ ÉPÍTŐIPARI KERÍTÉSEK
Áruljuk, illetve bérbe adjuk őket építkezéseknél, koncerteknél, vásároknál, megnyilvánulásoknál, valamint szőlőskertek, gyümölcsösök stb. elkerítésére. A kerítéseken kívül adunk hozzá még narancssárga színű tartóállványokat is, melyek betonnal vannak tölve, ezért a stabilitás jellemző rájuk.
- A kerítések anti-climbing karakterűek, ideálisak zenei és egyéb rendezvényeknél
- A kerítések magassága 2 m, hosszuk 3,5 m.
- Ami jellemzi őket, az a könnyű szállítás, össze- és, szétszerelés. Ezen kívül ellenállnak a korróziónak.
- Lehetőség van a mobil kerítések márkázására, valamint paraván felállítására a vizuális védelem miatt
- A szét- és összeszerelhető védő építkezési kerítéseket tartókkal együtt ki tudják bérelni méterenként 0,90 EUR-ért, plusz szállítási költségek.


KEMPING FELSZERELÉS - Teljeskörű kemping felszerelést kínálunk önöknek bérbeadásra. Ez alatt értjük: mobil WC, szanitáris konténer, sátor, mozgatható kemping konyha, zuhanyok, csapok, piszoárok, mobil kerítések, fűtőház meleg víz biztosítására. Az imént említettek mellett kínálunk még tiszta- és szennyvíz tartályokat is.

Ügyeletes telefonok non-stop:
Mobil WC-k: tel.: 060/500-34-61
Konténerek: tel.: 060/500-34-68
Kerítések: tel.: 060/500-34-76


www.mobilsistemi.co.rs
www.pi-pi.rs


az ön képei:

MobilSistemi

 mobil WC
athelyezheto WC
back stage
beksztedzs
bérlés
eco mobil WC fülkék bérlése
eco wc
egészségügyi kabin
eko higiénia
eko higiéniai rendszerek
eko kabin
Cégadatok ::::.
Milovana Glišića 5
Újvidék, 21000
Szerbia
Tel.: 060/500-34-61
Térképen

service description:

Mobil kémiai WC - miért mindig az első?
A mobil kémiai WC, illetve öko WC - ahogyan még hívják - széleskörű termékskálájába sorolta még a beépített illattal rendelkező mobil WC-ket is, beültetett citrom és alma illattal. Maga az anyag (poliuretán) amiből a mobil kémiai WC készül, már eleve tartalmazza ezeket az illatanyagokat, amelyek állandó jelleggel adnak a WC fülkének kellemes, frissítő illatot. Ennek az innovációnak köszönhetően az Eko WC fülke haszálata közben olyan érzésük lesz, mintha a saját fürdőszobájukban lennének.

Mobilni öko WC - miből készül?
Olyan polietilén műanyag masszából készül, amely megfelel minden fizikai-kémiai és ökológiai szükségletnek. A külseje és praktikussága az, ami először felhívja magára a figyelmet, de az ökológiai alkalmassága is. Az öko mobil WC a vonzó színek és összhangba illő dizájn mellett, azért is előnyös, mert igen kis méretű, könnyen szállítható, felállítható és karbantartható.

Az öko WC általános jellemzői
Annak ellenére, hogy az öko mobil WC kis területű, mégis megfelelő és kényelmes. Mindössze 1m² felületen elfér:
- WC kagyló
- Piszoár
- WC papír tartó
- Mosdó
- Tartály, amelyben összegyűlnek a vegyi anyagok és a szennyvíz
- A mobil WC beljseje állandóan fertőtlenítve van, tiszta és frissességet áraszt.
- A padló olyan anyaggal van burkolva, amely meggátolja a csúszást még akkor is, ha nedves.
- A tető átlátszó polietilénből készül, így a belseje világos. Amennyiben olyan helyen helyezik el a mobil WC-t, ahol van éjszakai világítás, akkor sötétben is lehet bent látni.

A hordozható öko WC fertőtlenítése
Az öko WC fülke fertőtlenítésére különleges fertőtleítő szereket használnak, amelyeket jóváhagyott a Környezet és az ember védelméért felelős világszervezet. Biológiailag lebomlóak, és lebomlás után nem károsak. A WC fülke tartályába, ahol összegyűlik a szennyvíz, olyan vegyi anyagokat helyeznek, amelyek lebontják és semlegesítik a szennyvizet.

A hordozható öko-WC tisztításának módjai
Annak ellenére, hogy a hordozható WC kis méretű, mégis elfér benne egy 210 literes tank és egy 10 literes tiszta vizes tartály.
Az öko WC fülke higiéniájáról, tisztításáról és ürítéséről egy külön - erre kiképezett csapat gondoskodik. A kellemetlen szagok, gombák, baktériumok és vírusok terjedésének megakadályozására minden tartályba fertőtlenítő szereket tesznek. A tartály fertőtlenítése mellett magát a fülkét is fertőtlenítik.

Mobil WC - szükség vagy luxus?
A mobil WC-re nemcsak különféle megnyilvánulásokon, fesztiválokon, vásárokon van szükség, hanem minden építkezésen, ásatáson, munkaakción is. Manapság elengedhetetlen egészségügyi és higiénikus feltételeket biztosítani olyan terep munkálatoknál is, ahol még nincs vízvezeték és szennyvízelvezetés.


Mobil WC - mint a praktikusság tükre
A kis méret mindenképpen előnyös, ha fesztiválokon, vásárokon, zenei és nem zenei rendezvényeken alkalmazzuk. Tény, hogy az ilyen ünneplések alkalmával sem elhanyagolhatóak a fiziológiai és higiéniai szükségletek, viszont komplikált lenne elhagyni a rendezvényt azért, hogy egy olyan helyet keressünk, ahol elvégezhetjük a szükségletünket. Amellett, hogy kis helyet foglal, még azért is előnyös, mert nem szennyezi a környezetet. Körülötte minden tiszta és nem lehet érezni a kellemetlen szagokat sem.

TÖBBET RÓLA:
- Mobil WC: Költségvetési táblázat
- Mobil WC: hogyan béreljük ki
- Mobil öko WC fogyatékosok számára
- Egyéb kérdésekkel kapcsolatban a mobil WC-kről, tekintse meg: www.pi-pi.rs

az ön képei:

athelyezheto WC
eco mobil WC fülkék bérlése
eco wc
ekologiai WC
higiénia
hordozhato WC
mobil wc
mobil WC
mobil WC fülkék kölcsönzése
mozgatható WC fülke

Facebook