Cégadatok ::::.

service description:

Bemutatjuk magunkat és az anyacéget:

Az Eurofoam Hungary Kft poliuretán lágy habokat - köznyelven habszivacsokat gyárt és konfekcionál. Habtermékeink nyílt cellaszerkezetű, rugalmas anyagok. Gyártmányaink között megtalálhatók a könnyű és lágy, félkemény, rugalmas (HR, vagy hideghab) típusok, és egyéb módosított szivacsok. Termékeinket kívánság szerint kombináljuk PE és/vagy gumihabokkal is.

Az Eurofoam Hungary Kft központja a Miskolc melletti Sajóbábonyban található, vágóüzemünk a székesfehérvári ipari parkban áll a vevőink rendelkezésére.

Cégünk filozófiája: jó minőség, innováció, környezet és emberközpontúság.

Gyártó és feldolgozó gépeink a korszerű technikát képviselik. Arra törekszünk, hogy folyamatosan megújulva lépést tartsunk az állandóan fejlődő, egyre magasabb igényeket támasztó poliuretán-hab piaccal azért, hogy partnereinket a tőlünk elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki. Folyamatosan modernizáljuk és bővítjük habosító és feldolgozó technológiánkat, hogy az általunk kibocsátott termékek minősége megfeleljen a legmagasabb fogyasztói igényeknek.

Az Eurofoam Hungary Kft tulajdonosa az Eurofoam Holding, amelyhez több, mint 30 európai habgyártó és feldolgozó üzem tartozik. Az Eurofoam Holding alapítója a belga székhelyű RECTICEL és az osztrák GREINER cég. Az alapító tagok Európában elismert szakmai befektetők. Mindaz a szakmai tudás és tapasztalat, amely nálunk és ezeknél a vállalatoknál felhalmozódott, a központi fejlesztő részleg eredményei, mind az Eurofoam Hungary rendelkezésére állnak.

Küldetésünk:

“Ha a megoldás a hab, nekünk van megoldásunk! Anyagot adunk a formához!”

Küldetésünknek tekintjük minőségi és célszerűen konfekcionált habtermékekkel ellátni a felhasználókat. Vállalkozásunk fogékony az emberek komfort iránti igényére: a feldolgozóipart olyan habanyagokkal látjuk el, melyek anyagukban és végső formájukban is mindenkori használójának kényelmét szolgálja.

Cégünk a jó minőség és gyors innováció jegyében dolgozik a PU-hab területen. Az Eurofoam Hungary Kft legfőbb célkitűzése, hogy megismerjen, és magas fokon teljesítsen minden valós igényt és elvárást, mely a poliuretán lágyhabok (szivacsok) mindennapi használata és alkalmazása során felmerül.

Üzleti partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösségen alapuló kapcsolatokat építünk ki, és arra törekszünk, hogy érdekeink összehangolásával kivívjuk elégedettségét.

Elkötelezettséget vállalunk a minőségért, felelősséget érzünk a környezetünkért, és a vállalkozásunkban dolgozó és a körülöttünk élő emberekért. Az Eurofoam Hungary elkötelezi magát a poliuretán hab gyártási és feldolgozási tevékenysége során a környezetvédelmi követelmények betartására, a környezetszennyezés megelőzésére és folyamatosan törekszik környezeti teljesítményének folyamatos javítására.

Ezeket a célokat, ezt a missziót csak közösen, együttes erővel érhetjük el.

“Az együttműködés szilárd hit abban, hogy a többiek nélkül senki nem juthat el a célhoz!”

Feldolgozás:

Az Eurofoam csoport által gyártott poliuretán lágyhabokat az Európában ma ismert legmodernebb habfeldolgozási technikákkal dolgozzuk fel.
A folyamatos habosítási technológiával előállított poliuretán habtömböket igény szerint méretre, formára alakítjuk, azaz feldolgozzuk.

Feldolgozási technológiáink:
Hasítással készítjük a lap, lemez termékeinket.
A termékek méretei: maximum 2000 x 2000 mm, illetve a lapok vastagsága 1,5 mm-től felfelé
Hántolás:
A termékek méretei: 2000 mm széles, több méteres tekercsekben;
vastagság 1,6 mm-től 15 mm-ig terjedhet.
Formára vágással 2 dimenziós formatermékeket készítünk. A tervezéshez méretarányos rajz, vagy sablon szükséges.
Stancolással a kis méretű és belső formákat alakítjuk ki. Ezzel a technikával megoldható az öntapadó felülettel ellátott formák olyanfajta kivágása is, ahol a hordozó papírt nem vágjuk el, csak a felhasználandó anyagot.
Profilozással a hablemez felszínén alakítunk ki térbeli mintákat, melyek megfelelő alkalmazásával speciális felületek alakíthatók ki.
Konfekcionálás ferde vágás, élkerekítés, ragasztás, marás.
Többféle anyag kombinációja is lehetséges így: a habot pl. rugóval, filccel, vlies-vel, fával, stb. dolgozzuk össze a felhasználók kérése szerint. Kialakíthatunk 3 dimenziós formatervezett bútorelemeket (széküléseket, kanapé háttámlákat, ülőfelületeket, stb.) is.

A poliuretán habok speciális jellemzői:

A poliuretán termékek alapvető – az összes fizikai tulajdonságot meghatározó - jellemzője a habszerkezet. A PORAN® termékekben a műanyagok és a habok tulajdonságai együtt jelentkeznek. A poliuretán hab nyílt cellaszerkezetű, rugalmas, lágy anyag. Kiváló párnázó anyag, jó a hő- és hangszigetelő képessége, légáteresztése és a nedvességfelvétele.

Alacsony térfogatsúly (testsűrűség): normál lágyhabok esetében - 16 kg/m3-tôl - 100-110 kg/m3-ig terjed

Könnyű kezelhetőség,A végtermék súlyát alig növeli

Nagy fajlagos szakítószilárdság:
- 70 – 140 kPa

Magas fajlagos szakadási nyúlás:
- 120 – 280 %
Kevéssé érzékeny a feldolgozási technológiákra

Jó hőszigetelő képesség.

Fekvő és ülőbútorok párnázására kiváló:

a kárpitos párnák kényelmét,komfort érzetét növeli

Autóipar: kárpitos párnák (ülések)

Jó hangelnyelő képesség, Zajcsillapítás

Autóiparban zajcsillapítás,épületakusztika,gépipar

Rugalmas energia elnyelő.

Jó ellenálló képesség dinamikus igénybevétellel szemben is (ütésálló)
Kárpitozások, Egyéb párnázások(csomagolás, autóipar, stb.)

Jó levegő- és nedvesség áteresztés

Segíti a test szellőzését: nincs beizzadás, bepállás

Kárpitosipar, matracipar:

Autóipar – komfort

Hideg- és melegálló (- 20oC - +120 oC) (vasalásállóság)

Textil- és bőripari felhasználások:

vállpárnák, bélések Dezinficiálható, mosható,
egészségügyi alkalmazásoknál előnyös: matracok, támaszok, párnák, stb.
Pormentesen feldolgozhatók
Munkahigiénia

Környezetvédelem
A poliuretán habok alaptulajdonságaikból eredően is sokféle célra alkalmazhatók és ez még tovább bővíthető a hab előállításához felhasznált alap- és adalékanyagok variálásával, az utólagos feldolgozási technikákkal, utókezelésekkel.

az ön képei:

bútor szivacs
dušek
hab matrac
matrac
matrac
matrac gyártás
matracok
memory hab
memory matrac
Cégadatok ::::.
Tošin Bunar 136
Novi Beograd, 11070
Szerbia
Tel.: 011/260-47-96
Térképen

service description:

Cégadatok ::::.
Konjevići b.b.
Čačak , 32100
Szerbia
Tel.: 032 5 377 050
Fax: 032 5 377 051
Térképen

service description:

Cégadatok ::::.
Smederevski put 43a
Beograd, 11000
Szerbia
Tel.: 011/341-55-03
Térképen

service description:

Cégadatok ::::.

Beograd, 11000
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Facebook