Cégadatok ::::.

service description:

Cégünk 1987-ben alakult és az elsők között voltunk akik saját számitógépes programokat és program felszereléseket készitettünk, forgalmaztunk.

A korszerű könyvelőiroda nélkülözhetetlen eszköze a könyvelő program.
A könyvelő programok teljes mértékben kiváltják a kézi, papír alapú könyvelést, használatukkal rengeteg időt és költséget takaríthatunk meg, hiszen nem csupán a könyvelés, hanem a különböző kimutatások, elemzések elkészítése is egyszerűvé, hatékonyabbá válik.
Manapság, amikor személyes és vállalati adataink jórészt digitális formában tárolódnak egyre nagyobb hangsúly kap az adatbiztonság, és az adatok visszanyerhetőségének kérdése.

Fő profilunk a szoftverfejlesztés (bérszámfejtő program, ügyviteli program, könyvelő program), értékesítés és terméktámogatás,
nagypéldányos, "polcról levehető, dobozos" ügyviteli program termékek
integrált vállalatirányítás rendszerek, stb.
A könyvelőprogram saját fejlesztése során az volt a legfontosabb szempont, hogy könnyen és NAGYON GYORSAN lehessen használni a könyvelőszoftvert. Nincsenek felesleges kérdések, előre felkínál mindent, amit csak egy könyvelőprogramnak fel kell kínálnia.

Miért pont a "miniMAX" könyvelőszoftver?
Az általunk készitett könyvelőszoftver kezes, logikus, célratörő.
Könyvelőprogram, amivel egyszeri adatbevitellel rögzíthető egy új bizonylat egér használata nélkül is.
Csak olyan kitöltendő mezők vannak a képernyőn, ami feltétlenül szükséges.
Nincs szükség különféle modulokból bonyolult feladások átvételére a könyvelő szoftver használatához.
Beépített számlatükör, előkontírozott gazdasági események, naplók.

Ügyviteli szoftver, kettős könyvviteli program
Könyvelőprogramjainkat ajánljuk:
1. Könyvelőirodáknak teljes körű kettős könyvelési feladatok elvégzésére
2. Kis-, és középvállalkozásoknak, akik saját könyvelővel oldják meg a számviteli teendőiket.

az ön képei:

ERP üzleti program
információs rendszerek
információs rendszerek tervezése
Cégadatok ::::.
Ive Lole Ribara 145
Ruma, 22400
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Cégadatok ::::.

service description:

A TippNet Kft. szabadkai bejegyzésű cég, melynek tevékenységi köreit az informatikai szolgáltatások gyűjtőnévvel határoztuk meg. A céget Miskloczi József, helyi vállalkozó alapította 1996-ban.

Kezdetben a cég a BBS hálózattal, karbantartással és műszaki segélynyújtással, valamint programfejlesztéssel foglakozott.

Az Internet térhódításával a cég a BBS-ről áttért az Internetes hálózatokra és rögtön nagy sikereket könyvelhetett el szabadkai viszonylatban. Ugyanebben az időben bővítettük ki tevékenységi köreinket a hardware árusítással, a hálózatok telepítésével és karbantartásával, honlapok készítésével és oktatással.

nternet szolgáltatás

* Magánszemélyek csatlakoztatása (Dial-Up, Wireless)
* Jogi személyek csatlakoztatása (Dial-Up, Wireless, ISDN vagy bérelt vonalon)
* Web-oldalak készítése és működtetése
* FTP-szerver az előfizetőink részére
* Email-ek kiosztása

* Előnyjogok és kedvezmények biztosítása előfizetőinkek

Cégünk tevékenységében kiemelt helyet foglal el az Internet terjesztés. Ezáltal felhasználóink számára elérhetővé vált az Internet, és csatlakozhattak a Cyber tér népes táborába.
Az Internet terjesztés (Internet providing) más tevékenységeket is magába foglal: Web-oldalakat készítünk, WWW virtuális szervereket kreálunk. Felhasználóink az FTP szerverünkön ftp.tippnet.rs megtalálhatják a legújabb programváltozatokat, drivereket, Internet kellékeket s más érdekes file-okat.
A TippNet 1997. novemberében indította el ezen terjesztői tevékenységét. Az elmúlt időszakban igen sokat fáradoztunk azon, hogy Szabadkát és lakosságát bekapcsoljuk az információs forradalomba. Bővülő előfizetőink számát tekintve és a visszajelzéseket elemezve, büszkén valljuk, hogy eddigi munkánk sikeres volt.

Facebook